Ayhanlar Ortaokulu

Belgegeçer : 0384543 .. ..
WEB https://ayhanlaroo.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Küme mah. Sokak No69A Ayhanlar Köyü Avanos/NEVŞEHİR
VİZYON : Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 8:30 15:15
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Lojman : sobalı Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : servis
Yerleşim Yeri : köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : nevşehir´e:42 km avanos´a:20 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz Kız futbol takımı üç yıl üst üste il birinciliği almıştır.Masa tenisi birinciliklerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :